Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Moderatorzy: Gregor, Kamil

rafal412
Nowy użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 19 sie 2013, o 09:47

Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: rafal412 » 19 sie 2013, o 09:58

Jestem tu nowy, więc Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam mały problem.
Otóż po instalacji Normy Pro ver. 4,32 na nowym komputerze z systemem WINDOWS 7 32 bit. przy próbie otwarcia kosztorysu pojawia się okienko z informacja "wystąpiły problemy z przesłaniem polecenia do programu" jak na załączonym zdjęciu.
Sam kosztorys uruchamia się, ale monit jest denerwujący.

Można sobie z tym poradzić?
Załączniki
Bez tytułu2.jpg
Bez tytułu2.jpg (169.91 KiB) Przejrzano 14986 razy

roka03
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 27 sie 2013, o 11:44

Re: Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: roka03 » 27 sie 2013, o 11:45

Ja również proszę o pomoc bo mam podobny problem...
szkoła tańca kraków

staszczyk
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 1 wrz 2013, o 10:51

Re: Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: staszczyk » 1 wrz 2013, o 10:53

Przyłączam się do powyższych próśb.
rozwój osobisty katowice

Awatar użytkownika
Kamil
Załoga ATH
Posty: 305
Rejestracja: 13 lip 2011, o 10:42
Kontakt:

Re: Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: Kamil » 3 wrz 2013, o 10:02

Czy tak się dzieje z każdym otwieranym plikiem?
Jeśli nie, to proszę zmienić lokalizację tego pliku np. na Pulpit, albo dowolną inną.
Jeśli to nie pomoże, to proszę zmienić nazwę pliku.
Polecam program do kosztorysowania Norma PRO.

jowiczz23
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 11 wrz 2013, o 06:58
Kontakt:

Re: Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: jowiczz23 » 11 wrz 2013, o 07:04

dokładnie, trzeba zmienić nazwę pliku
automatyka do bram warszawa

machonski2
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 16 wrz 2013, o 16:32

Re: Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: machonski2 » 16 wrz 2013, o 20:38

Wystarczy tylko zmienic nazwe pliku?

Awatar użytkownika
Kamil
Załoga ATH
Posty: 305
Rejestracja: 13 lip 2011, o 10:42
Kontakt:

Re: Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: Kamil » 17 wrz 2013, o 10:08

machonski2 pisze:Wystarczy tylko zmienic nazwe pliku?
Albo zmiana nazwy pliku albo jego lokalizacji, w której jest zapisany
Polecam program do kosztorysowania Norma PRO.

bryza141
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 16 wrz 2013, o 10:06
Kontakt:

Re: Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: bryza141 » 20 wrz 2013, o 00:52

Racja to będzie zmiana pliku w której jest zapisany.

jarekboss
Nowy użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 14 lis 2013, o 22:20

Re: Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: jarekboss » 14 lis 2013, o 22:21

dobry artykuł
gry na telefon dla dzieci

alicjapatrkowsk
Nowy użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 22 paź 2013, o 23:40

Re: Błąd przy uruchomieniu kosztorysu

Post autor: alicjapatrkowsk » 15 lis 2013, o 00:43

dobrze opisane, dzięki :)

ODPOWIEDZ