Drzewo kosztorysu

Tu rozmawiamy o problemach dotyczących kosztorysowania
bartololo95
Nowy użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 7 lis 2020, o 15:32

Drzewo kosztorysu

Post autor: bartololo95 »

Witam serdecznie,
Mam problem przy wyznaczaniu kosztów cyklu życia w zakładce "Utrzymanie". Mianowicie, nie mam możliwości zaznaczenia żadnej pozycji kosztorysu w drzewie kosztorysu posługując się kalkulacją na podstawie elementów kosztorysu. Czy ktoś ma pomysł jak można sobie z tym poradzić?
Korzystam z Normy expert edu.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc ;)
damiankarol7
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 22 kwie 2020, o 09:29

Re: Drzewo kosztorysu

Post autor: damiankarol7 »

Mam Norme Expert w wersji 5.9.400.07.12.11.2018 i nie mam tego problemu. Może jest to ograniczenie wersji Edu?
Gdyby tylko nie te przestarzałe normy...
Awatar użytkownika
Kamil
Załoga ATH
Posty: 323
Rejestracja: 13 lip 2011, o 10:42
Kontakt:

Re: Drzewo kosztorysu

Post autor: Kamil »

Między wersją EDU a handlową, pod tym względem nie ma różnic. Najlepiej skontaktować się bezpośrednio z naszym serwisem telefonicznie i wyjaśnić problem.

Telefon: 22 594-05-67
Polecam program do kosztorysowania Norma PRO.
ODPOWIEDZ