SST

Moderatorzy: Gregor, Kamil

Dylinski
Nowy użytkownik
Posty: 9
Rejestracja: 11 cze 2012, o 13:39

SST

Post autor: Dylinski » 4 cze 2014, o 11:56

Witam !
Mam problem z normą STD, po wpisaniu dla pozycji kosztorysowej w zakładce "podstawa" numeru specyfikacji technicznej SST nie wiem jak spowodować aby nr ten był widoczny na ekranie i w efekcie na wydruku ?
Proszę o pomoc i z góry dziękuję
Jarosław Dyliński

Awatar użytkownika
Kamil
Załoga ATH
Posty: 305
Rejestracja: 13 lip 2011, o 10:42
Kontakt:

Re: SST

Post autor: Kamil » 4 cze 2014, o 14:38

Witam
Trzeba dodać kolumnę Numer specyfikacji technicznej.
Kolumnę dodajemy przechodząc na Opcje - Wyświetlania i z kolumn niepokazywanych, dodajemy Nr spec.techn.
Polecam program do kosztorysowania Norma PRO.

grattatt
Nowy użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 23 paź 2013, o 00:10
Kontakt:

Re: SST

Post autor: grattatt » 19 cze 2015, o 20:12

racja ja dodałem ten numer
Można śmiało powiedzieć, że jeżeli chodzi o kredyty Warszawa http://dobrekredyty.com.pl, najbardziej istotne jest to, aby wybrać taką ofertę, która pod względem oprocentowania nie jest horrendalnie wysoka. I na całe szczęście takich ofert nie brakuje.

ODPOWIEDZ