sprawdzanie kosztorysu

Moderatorzy: Gregor, Kamil

zygmunt_w
Nowy użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 30 wrz 2011, o 07:16

sprawdzanie kosztorysu

Post autor: zygmunt_w » 30 wrz 2011, o 07:24

co i gdzie zrobić w normie żeby sprawdzając kosztorys oznaczać sobie na czerwono rzeczy które są błędnie wpisane do kosztorysu? widziałem taki wydruk z normy ale u siebie tego nie mogę znaleźć. ma ktoś jakiś pomysł? :D mam wersje 4.25

Awatar użytkownika
Kamil
Załoga ATH
Posty: 305
Rejestracja: 13 lip 2011, o 10:42
Kontakt:

Re: sprawdzanie kosztorysu

Post autor: Kamil » 3 paź 2011, o 15:57

Rozumiem, że chodzi o podobny widok jak na załączonym obrazku?
Jeśli tak, to niestety tego typu widok można uzyskać w Normie PRO. W Normie Standard brak jest funkcji "Rejestracji zmian".

Z różnicami w programach Norma można się zapoznać przechodząc na poniższy link.

http://www.ath.pl/upload/1011/00/00/02/ ... rostd1.pdf
Załączniki
Rejestracja zmian.JPG
Rejestracja zmian.JPG (39.98 KiB) Przejrzano 11980 razy
Polecam program do kosztorysowania Norma PRO.

ODPOWIEDZ