Problem z instalacją Normy Expert

Moderatorzy: Gregor, Kamil

czarnozeby
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 28 paź 2012, o 07:18

Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: czarnozeby »

Witam
Jestem szczęśliwym posiadaczem Normy Expert, wszystko do tej pory było ok do czasu zakupu Windows 8, po zainstalowaniu ósemki nie mogę zainstalować normy wyskakuje mi cały czas błąd, czy ktoś może ma jakieś rozwiązanie tego problemu?
Zdjęcie
Zdjęcie
Przechwytywanie.PNG (26.73 KiB) Przejrzano 21843 razy
czarnozeby
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 28 paź 2012, o 07:18

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: czarnozeby »

Problem banalny, wystarczyło zainstalować w trybie zgodności z windows 7
aga007
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 23 sie 2013, o 13:07

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: aga007 »

Odzięki ! Ale jestem niemądra :P
przeprowadzki biur warszawa
julita1
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 23 sie 2013, o 20:40

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: julita1 »

trzeba zwracać uwagę na tryb zgodności, wiele osób popełnia ten błąd :)
meble na wymiar białystok
ulaula1
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 26 sie 2013, o 10:52

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: ulaula1 »

Też miałam taki problem ale dzięki waszym wskazówka już po:)
szkoła tańca kraków
orzech25
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 28 sie 2013, o 09:44

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: orzech25 »

Tryb zgodności to podstępna błahostka. Nie ustawisz nie zainstalujesz. Tak to już jest.
doradztwo biznesowe małopolska
adammachulski
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 13 wrz 2013, o 18:11

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: adammachulski »

Dokładnie, tak już bywa z tym programem
the art of penetration
klarys
Nowy użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 30 wrz 2013, o 21:00

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: klarys »

ja niestety też ;/
ragerian87
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 30 wrz 2013, o 20:59

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: ragerian87 »

u mnie działa, w czym problem?
ryniu_91
Nowy użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 21 paź 2013, o 19:41

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: ryniu_91 »

U mnie też wszystko działa bezproblemowo ;)
ODPOWIEDZ