Problem z instalacją Normy Expert

Moderatorzy: Gregor, Kamil

czarnozeby
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 28 paź 2012, o 07:18

Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: czarnozeby » 28 paź 2012, o 07:29

Witam
Jestem szczęśliwym posiadaczem Normy Expert, wszystko do tej pory było ok do czasu zakupu Windows 8, po zainstalowaniu ósemki nie mogę zainstalować normy wyskakuje mi cały czas błąd, czy ktoś może ma jakieś rozwiązanie tego problemu?
Zdjęcie
Zdjęcie
Przechwytywanie.PNG (26.73 KiB) Przejrzano 17983 razy

czarnozeby
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 28 paź 2012, o 07:18

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: czarnozeby » 28 paź 2012, o 12:20

Problem banalny, wystarczyło zainstalować w trybie zgodności z windows 7

aga007
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 23 sie 2013, o 13:07

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: aga007 » 23 sie 2013, o 13:11

Odzięki ! Ale jestem niemądra :P
przeprowadzki biur warszawa

julita1
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 23 sie 2013, o 20:40

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: julita1 » 23 sie 2013, o 20:47

trzeba zwracać uwagę na tryb zgodności, wiele osób popełnia ten błąd :)
meble na wymiar białystok

ulaula1
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 26 sie 2013, o 10:52

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: ulaula1 » 26 sie 2013, o 10:59

Też miałam taki problem ale dzięki waszym wskazówka już po:)
szkoła tańca kraków

orzech25
Nowy użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 28 sie 2013, o 09:44

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: orzech25 » 28 sie 2013, o 09:46

Tryb zgodności to podstępna błahostka. Nie ustawisz nie zainstalujesz. Tak to już jest.
doradztwo biznesowe małopolska

adammachulski
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 13 wrz 2013, o 18:11

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: adammachulski » 13 wrz 2013, o 18:15

Dokładnie, tak już bywa z tym programem
the art of penetration

klarys
Nowy użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 30 wrz 2013, o 21:00

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: klarys » 1 paź 2013, o 01:38

ja niestety też ;/

ragerian87
Nowy użytkownik
Posty: 2
Rejestracja: 30 wrz 2013, o 20:59

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: ragerian87 » 1 paź 2013, o 01:51

u mnie działa, w czym problem?

ryniu_91
Nowy użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 21 paź 2013, o 19:41

Re: Problem z instalacją Normy Expert

Post autor: ryniu_91 » 21 paź 2013, o 19:45

U mnie też wszystko działa bezproblemowo ;)

ODPOWIEDZ