Tryb MDI

Moderatorzy: Gregor, Kamil

MarkM
Użytkownik
Posty: 29
Rejestracja: 6 lip 2012, o 13:37

Tryb MDI

Post autor: MarkM »

Nie działa mi tryb MDI. Czy muszą być spełnione jakieś warunki dla tego trybu?
Gregor
Załoga ATH
Posty: 20
Rejestracja: 13 lip 2011, o 10:31

Re: Tryb MDI

Post autor: Gregor »

Dzień dobry,

Czym się objawia brak działania trybu MDI? Przycisk jest nieaktywny, czy po jego kliknięciu nic się nie dzieje?
Jedyny warunek jaki musi być spełniony aby tryb zadziałał, to otwarte dwa pliki kosztorysów w jednej instancji programu.
MarkM
Użytkownik
Posty: 29
Rejestracja: 6 lip 2012, o 13:37

Re: Tryb MDI

Post autor: MarkM »

Przycisk był nieaktywny, ale po resecie jest już OK.
ODPOWIEDZ